Grofvuil Utrecht

Informatie over de vuilstort locaties in Utrecht.
Lees waar en wanneer grofvuil kan worden langsgebracht of bij u kan worden opgehaald.

Grofvuil Utrecht brengen openingstijden

Grofvuil Utrecht openingstijden

Wanneer u geïnteresseerd bent in de openingstijden voor het aanbieden van grofvuil in Utrecht, kijk dan eens op de website van de gemeente onder grofvuil Utrecht openingstijden. De scheidingsstations in de stad zijn doorgaans open van maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00 uur en zaterdag van 9:00-16:00 uur met uitzondering van bepaalde (feest)dagen.
Kijk dus voordat u vertrekt altijd even op de site, zodat u niet voor een gesloten station komt te staan.

Grofafval brengen op drie locaties in Utrecht

Om alle bewoners van de stad van deze service te kunnen voorzien, heeft de gemeente Utrecht drie locaties waar u uw spullen geheel gratis kunt aanbieden.

  • Afvalscheidingsstation Tractieweg
  • Afvalscheidingsstation Lunetten
  • Afvalscheidingsstation De Stits

Let op! Op alle drie de stations wordt grofvuil uit de gemeente Utrecht verzameld onder dezelfde openingstijden. Bent u bewoner van de gemeente Utrecht, dan kunt u bij alle drie de scheidingstations terecht. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Voor het ophalen van grofvuil aan huis dient u wel een afspraak te maken door middel van een formulier dat u via de site kunt invullen. U krijgt dan bericht van de gemeente en zij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om het grofvuil op te halen.
De voorwaarden die hieraan zijn verbonden, vindt u eveneens op de website.
Het is zeer raadzaam deze eerst goed door te nemen voordat u een afspraak maakt.

Informatievoorziening
De website dient als informatievoorziening naar de bewoners van Utrecht. Ze kunnen daar onder andere informatie vinden over het grofvuil in Utrecht en de openingstijden van de scheidingstations, de kosten die eraan verbonden zijn en ze kunnen klachten indienen wanneer het grofvuil niet naar afspraak is opgehaald. Op deze wijze kunnen vragen gemakkelijk worden beantwoord en kan er een snelle service worden verleend.

Bij twijfel even contact opnemen
Wanneer u twijfelt of het scheidingstation bijvoorbeeld wel open is, kunt u altijd contact opnemen met het klantencontactcentrum. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op het volgende nummer: 030 - 286 0000. Het klantencontactcentrum kunt u niet alleen bereiken voor het grofvuil in Utrecht en de openingstijden, maar ook voor vragen over plaagdieren, gladheidbestrijding in de winter en de veegdienst.


Grofvuil Utrecht   Grofvuil ophalen Utrecht  Milieustraat Utrecht   Openingstijden
Disclaimer Privacy policy   Contact © 2015