Grofvuil Utrecht

Informatie over de vuilstort locaties in Utrecht.
Lees waar en wanneer grofvuil kan worden langsgebracht of bij u kan worden opgehaald.

Grofvuil laten ophalen in Utrecht

Wanneer u in Utrecht woont en grofvuil over heeft van een verbouwing, zoek dan eens op internet naar grofvuil ophalen Utrecht. De gemeente Utrecht heeft een goed beleid opgesteld voor het ophalen van grofvuil in Utrecht om het milieu te kunnen sparen en vervuiling tegen te gaan. Materialen die worden opgehaald worden gerecycled of op de juiste wijze vernietigd, zodat er geen vervuiling optreedt.

Ophalen grofvuil Utrecht alleen voor bewoners

Het ophalen van grofvuil door de gemeente Utrecht is alleen bedoeld voor bewoners van de stad. Wanneer u niet woonachtig bent in Utrecht, kunt u geen gebruik maken van deze service en zult u contact op moeten nemen met uw eigen gemeente. Het grofvuilbeleid kan per gemeente verschillen. Raadpleeg daarom van tevoren eerst de website van uw gemeente.

Gratis service van de gemeente Utrecht
Het ophalen van grofvuil in Utrecht is geheel gratis op bepaalde tijden. U hoeft dus niks te betalen voor het ophalen of afvoeren van het vuil dat u aanbiedt. Wel moet u erop letten dat u per keer niet meer dan 1,5 kubieke meter grofvuil aan de straatkant zet. Indien u meer wilt afvoeren, kunt u het beter naar één van de vele scheidingstations in de stad brengen. Dit is overigens ook geheel gratis. Check wel eerst even de openingstijden voordat u langs gaat!

Op afspraak het grofvuil laten ophalen

Het ophalen van grofvuil in Utrecht dient op afspraak te worden gedaan. Via de site van de gemeente kunt u een formulier invullen om een afspraak te maken. Vervolgens hoeft u alleen het vuil netjes te verpakken en aan de kant van de straat te zetten. Het is belangrijk dat het vuil zo dicht mogelijk aan de straatkant wordt aangeboden. U dient zich er bewust van te zijn dat de gemeente alleen het grofvuil komt ophalen en niet komt verwijderen. Dit dient u geheel zelf te doen.

Voor vragen over het ophalen van grofvuil in Utrecht

Heeft u vragen over het ophalen van grofvuil in Utrecht? Op de site van de gemeente vindt u een aantal veel gestelde vragen met een antwoord. U vindt er onder andere antwoord op de vraag welke materialen er allemaal mogen worden aangeboden. Indien uw vraag niet wordt beantwoord op de site, kunt u het beste contact opnemen met het klantencontactcentrum op volgend nummer: 030 - 286 0000.

 

Grofvuil Utrecht   Grofvuil ophalen Utrecht  Milieustraat Utrecht   Openingstijden
Disclaimer Privacy policy   Contact © 2015